Ózonos belső tér fertőtlenítés, szagtalanítás

Nagy teljesítményű ózongépünkkel ózont juttatunk a gépkocsiba, amit a belső ventilátorral folyamatosan keringetünk. Az ózon az elérhetetlen részeket is fertőtleníti. A kárpitokban esetlegesen előforduló atkákat , valamint a vírusokat, baktériumokat, gombákat maradéktalanul elpusztítja. A biztonsági övről, a gombokról, a kormánykerékről, a váltógombról, stb. mind-mind megöli a kezünkkel bejuttatott fertőzéseket is. Eltávolítja a cigaretta, kutya, macska szagot az autóból.

Az ózonkezeléshez használt ózon a levegő oxigénjéből kerül előállításra, emellett semmilyen vegyi anyagot nem használunk. Az ózon kezelés végeztével a megmaradó ózon visszabomlik normál oxigénre!

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben ajánlaltot szeretne kérni kérem kattintson az ajánlatkérés gombra. Amennyiben időpontot szeretne kérni kérem kattintson az ajánlatkérés gombra.

Szolgáltatások

Fék, futómű- javításFék, futómű- javítás Ózonos belső tér fertőtlenítés, szagtalanításÓzonos belső tér fertőtlenítés, szagtalanítás Klímarendszerek  ellenőrzése, töltése, javításaKlímarendszerek ellenőrzése, töltése, javítása Gyári szintű  diagnosztikaGyári szintű diagnosztika Műszaki vizsgára való felkészítésMűszaki vizsgára való felkészítés

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérem várjon...