Gyári szintű diagnosztika

Műhelyünkben rendelkezésünkre áll a szükséges felszereltség, valamint a legtöbb modellhez gyári vagy gyári szintű diagnosztikai műszerek, melyek segítségével szakszerűen el tudunk végezni minden javítási munkálatot az általunk támogatott autómárkák mindegyikén.

Természetesen a felszereltség önmagában nem elegendő a mai legkülönlegesebb hibajelenségek sikeres orvoslásához, de szakembereink rendelkeznek a szükséges technikai háttérrel és tapasztalattal melyet az évek során sikerült elsajátítaniuk valamint a szükséges képzéseken való részvétellel mindig követjük a technológiai újításokat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben ajánlaltot szeretne kérni kérem kattintson az ajánlatkérés gombra. Amennyiben időpontot szeretne kérni kérem kattintson az ajánlatkérés gombra.

Szolgáltatások

Fék, futómű- javításFék, futómű- javítás Ózonos belső tér fertőtlenítés, szagtalanításÓzonos belső tér fertőtlenítés, szagtalanítás Klímarendszerek  ellenőrzése, töltése, javításaKlímarendszerek ellenőrzése, töltése, javítása Gyári szintű  diagnosztikaGyári szintű diagnosztika Műszaki vizsgára való felkészítésMűszaki vizsgára való felkészítés

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérem várjon...