Klímarendszerek ellenőrzése, töltése, javítása

A klímarendszerben évente érdemes ellenőriztetni a hűtőközeg mennyiségét, mert 20-30%-os hűtőközeg hiány már jelentősen csökkenti a klíma teljesítményét. Amennyiben úgy érzi, hogy autójának légkondicionálója már nem hűt kellőképpen, nem dolgozik olyan hatásfokkal, mint régebben, akkor mindenképpen érdemes bevizsgáltatni a klímaberendezést, mivel ez a jelenség gyakran a hűtőközeg elszivárgásából fakad.

Cégünk korszerű szervizberendezéseivel gyorsan és hatékonyan képes elvégezni ezt a műveletet. A klímarendszer ellenőrzésekor fény derülhet arra is, hogy a vezetékek elöregedtek, szivárognak vagy a klímahűtő állapota nem megfelelő, illetve a használat során – mint bármely részegység – a kompresszor is meghibásodhat. Természetesen ezek javítását, cseréjét is el tudjuk végezni.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben ajánlaltot szeretne kérni kérem kattintson az ajánlatkérés gombra. Amennyiben időpontot szeretne kérni kérem kattintson az ajánlatkérés gombra.

Szolgáltatások

Fék, futómű- javításFék, futómű- javítás Ózonos belső tér fertőtlenítés, szagtalanításÓzonos belső tér fertőtlenítés, szagtalanítás Klímarendszerek  ellenőrzése, töltése, javításaKlímarendszerek ellenőrzése, töltése, javítása Gyári szintű  diagnosztikaGyári szintű diagnosztika Műszaki vizsgára való felkészítésMűszaki vizsgára való felkészítés

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérem várjon...